Make your own free website on Tripod.com
 
07. август После дуже времена додати су нови текстови у секције Евроазија и Револуција.
29. март У јеку атлантског напада на евроазијско тло Ирака, КОНАЧНИ ОБРАЧУН је излистан на www.evrazia.org и добио подршку од лично Александра Дугина. Ова велика подршка нам даје снаге да истрајемо у борби док не побацамо све агенте атлантиде назад у море одакле су дошли.
30. новембар Током 80-тих година прошлог века CIA је објавила приручник за саботажу који је ширила по Никарагви. Иако комично приказане, акције су врло озбиљно промишљене и представљају одличан пример рата ниског интензитета коришћењем локалног становништва.
28. новембар eXile Одличан московски online магазин. Колумниста и гуру овог магазина је Едичка Лимонов.
11. новембар Исправљене неке грешке у коду (хвала Vlayah!). Форма на контакт страни не ради (Tripod мисли да може да заустави КО) тако да можете да ме контактирате на маил.
08. новембар На светог великомученика Димитрија постављена је нова верзија КОНАЧНОГ ОБРАЧУНА. Концепција је мало промењена и садржај обогаћен, али је циљ остао исти. Ова верзија је богатија графиком, те вас молим за мало стрпљења приликом учитавања.
ЗАХВАЛНОСТ Захваљујем се свима који су досада подржали овај пројекат и извињавам се онима којима нисам одговорио на питања. Обећавам да ће убудуће контакти бити интензивнији.
Ево неких коментара са старог сајта:

[vid]: Auuuuuuuuu!
[Relja]:Da li se u Srbiji mogu naci knjige teoreticara konz. rev. i treceg puta? (evola,jinger,haushofer itd.).Koje su organizacije koje se danas zalazu za treci put (u svetu i kod nas). unapred hvala
[vladan]: fasisto, zar ne znas da je vase odavno proslo
[stevand]: Dobar si
[djbogdan]: Istrajmo u borbi za konacno oslobodjenje srbstva od nemani novog svetskog poretka! S Verom u boga za Kralja i Otadzbinu!
[непознати]: Uzivao sam na tvom sajtu.Hvala.
[Milan]:kakva revolucija, sta trabunjas!!!
[stalker]: N.B. Jos nas ima.

[.]